Först Karlstad, sen Norge.

Min tanke var att åka väldigt tidigt i morgon bitti till Norge, men med tanke på vädret är det nog dumt.
Därför gör jag nu så att jag lite senare i kväll tar mig till Karlstad, för att sedan i normal tid i morgon bitti åka till Norge och utställningsplatsen.

Och eftersom jag alltid har lite svårt att somna på hotell så får jag säkert några timmar i natt som jag kan jobba på manuset till boken.
Perfekt ju!  🙂

Eftersom det blir mycket bilåkande och hela lördagen blir det jobb som domare så rekommenderar jag dig att följa mig på Instagram  @hundcoachen , eller på twitter @Fredrik_Steen
Jag kommer att lägga ut bilder även inne från ringen i morgon, men något bloggande hinner jag inte inne från ringen 🙂
Planerar att komma hem i morgon kväll igen innan midnatt.

Nu önskar jag dig en härlig vinterfredag så hörs vi under kvällen på Instagram och Twitter.

7 svar på ”Först Karlstad, sen Norge.”

 1. Hej,

  Antar att jag inte får svar eller att detta publiceras men min undran är hur du kan påstå
  Att färdigt helfoder är så bra. Antar att du får en slant för att uttala dig så.
  Har haft flera hundar och ´min första schäfer hade enorma hudproblem och allergi m.m
  Provade att ge henne allt möjligt för att hjälpa henne, b.la schäferfoder,( gav det mellan 1/2 till ett år )som ska vara så ”bra”…..inte hjälpte det min hund…Har i dag två omplaceringshundar som hade flera å kommor när jag fick hem dem. I mina ägor gav jag dom helfoder som är så ”bra”. Efter ett år ca så skulle jag ge dom mat på morgonen som vanligt och då hade min hanne varit knackig med maten i flera dagar. Öppnar locket på fodertunnan och får då en stank av hästpiss släng i ansiktet och det är inte första gången…Då bestämda jag mig för att ge f.n i färdigt foder. Vad händer då?
  Jo, blödande tandkött- droppande förhudskatarr- fuktexem-rinnande ögon, bl.a det var man min hanne….tiken hade också åkommor, öroninflamation och klåda i en baktass bl.a
  Detta +mer har så gott som blivit bra på dem så att ge helfoder är att gynna industrin och den som får lida i slutändan är stackars vovvarna.
  Royal Canin m fl tjänar en jädra massa pengar på sina lurade konsumenter
  Johan

Kommentarer inaktiverade.