Bättring är på G

Skärmavbild 2015-10-31 kl. 13.09.05

I går kväll var det Idol som gällde. Och självklart intog vi jurystolarna i pausen, även om det inte är tillåtet…. Och som vanligt skyllde jag allt på Soraya. Hon är ju ändå nyhetsankare liksom…  🙂

Nu ska jag iväg till en vän som fyller 70 år, och fira honom några timmar. Efter det så blir det en Halloween-fest med övriga familjen. Tidigt i morgon bitti kommer en båtmekaniker hem till mig, och ska vinterkonservera min båt.
Och efter det ska jag och LillaNymo klä oss riktigt fint och sticka iväg på en hemlig inspelning med tv4…..

Sen är det måndag igen 🙂

Det är så mycket hundrelaterat jag vill blogga med er om, och jag känner att jag misskött bloggen lite den senaste veckan. Men jag lovar bättring på detta om någon dag.
Jag lovar…..

 

 

Ett svar på ”Bättring är på G”

 1. Hej Fredrik!
  Tack för en bra blogg, här får jag alltid massor av bra tips som relativt nybliven hundägare!
  Jag har en valp på 5,5 månader här hemma och har i princip från start tränat på att lämna honom ensam efter dina rekommendationer i inlägget ”Gör såhär med valpen, så får du inget problem”. Han har en hage vid sin sovplats som han sover i på nätterna och som han ligger i på dagarna när vi sitter i köket och jobbar (han är i vardagsrummet och ser oss inte). Han brukar vara i hagen ungefär halva arbetsdagen och andra halvan av dagen får han gå fritt och ligga var han vill. Här kan han lätt ligga i 3h utan att bli brydd när vi är i köket (sen behöver han kissa). Från detta har vi tränat på att gå ut med soporna, gå och handla etc. (5-15min borta från lägenheten) och det har allt som oftast gått bra, ibland något skall precis när vi går och annars är han lugn. Men så den senaste veckan har han börjat skälla jättemycket när vi ska gå ut genom dörren. Han har fortfarande inga problem med att vi sitter i köket men när han har ytterdörren blir han stressad och börjar skälla. Idag var jag borta 30min och filmade honom under tiden, de första 10min skällde han nästan konstant och det var inte förrän vid 18min som han slappnade av och somnade.
  Vad har vi gjort fel? Ska vi backa i träningen och i så fall hur? Vara borta kortare stunder? Hur ofta bör vi lämna lägenheten och hur länge ska vi vara borta när han blir sån här?
  Vill även gärna diskutera och ha tips från er andra som läser bloggen! 🙂
  Tack!
  Sanna

Kommentarer inaktiverade.