Detta vill jag rekommendera alla hundintresserade barn och ungdomar….

Skärmavbild 2016-06-22 kl. 08.04.23

Under Svenskt Schäfermästerskap varje år anordnas ett ungdomsläger i direkt anknytning till mästerskapet.
Allt börjar torsdagen den 28 juli och går i fyra dagar. Man behöver inte alls ha schäfer för att vara med. Förra året var min äldsta son – William och LillaNymo – med på lägret.

Så detta vill jag alltså rekommendera starkt, och det är gratis!

Du kan läsa mer om detta på Schäferhundklubbens hemsida.

Vi syns där!!!!!

 

Nu ska jag slänga mig i duschen, sen iväg på teveinspelningar. Hörs senare!

4 svar på ”Detta vill jag rekommendera alla hundintresserade barn och ungdomar….”

 1. Hjälp! Vi har en hund på 1,5 år som vi inte lyckats få rumsren! Vi har tränat henne sen vi fick hem henne som valp och följt/följer alla dina tips och råd. Hon kissar och bajsar alltid när vi går ut med henne och hon kan vara helt ”torr” i flera veckor men så helt plötsligt kan hon göra något inne utan förvarning.. När hon gör detta bär vi bara ut henne. Jag är hemma hela dagarna med henne och jag har sen vi fick hem henne haft avspärrat så hon bara kan vara i det rum vi är i. Känns som att jag alltid har koll på henne och även när jag sover! Vi har tagit henne till veterinären och fått konstaterat att hon är helt frisk. Är vi borta är hon inte rumsren alls och vi får ta ut henne efter två timmar ungefär och trots detta så händer det olyckor då hon är en liten och tyst hund som kan smyga iväg snabbt när man inte märker.. Tycker att vi har varit väldigt konsekventa och undrar såklart vad vi gör för fel? / Ledsen

  1. Låter som att hon kissar för att trygga sig själv, hitta en plats precis utanför dörren som du rastar på varje dag och när ni är inomhus ha hunden kopplad med dig för att få din hund att slappna av, klappa inte och prata inte då hon är i koppel detta för att skapa trygghet. Sen när hon inte är kopplad med dig begränsa ytorna markant, när du är borta så har du hunden kopplad hos dig så hon inte kan springa runt och lägga sin doft hon lägger sin doft för att trygga sig själv men med hjälp av rätt signaler kan du ta ansvaret och få din hund att varva ner.

 2. Nån mer än jag som saknar intressanta och mer diskutabla ämnen här på bloggen?

  Fredrik,kom igen,bättre kan du 😉
  Berätta om Nymos utbildning,berätta om div hundar du har (hon med ett öga,glömt namn)
  Berätta och svara på frågor folk skriver här.

  Bloggen börjar bli tråkig.

Kommentarer inaktiverade.