Ställ din fråga till mig i direktsänd teve!

Skärmavbild 2017-01-17 kl. 18.21.32

På torsdag gästar jag Nyhetsmorgon och pratar hund. Och då kan du ställa mig en eller flera frågor om du vill.

Mejla din hundfråga på nyhetsmorgon@tv4.se
Kör hårt! Mejla mejla meeeeeeeeeejlaaaaaaa!!!!!!

Under nästa vecka har jag en lång flygresa framför mig. Och då ska jag börja arbeta med en ny bok. Arbetet har egentligen redan börjat, men då ska jag passa på att försöka få ner det på papper. Dit och hem har jag totalt 26 timmar i luften, så jag har relativt gott om tid.
Så klart är det en hundbok, men det blir en lite annorlunda bok mot tidigare.

Jag och LillaNymo har blivit tillfrågade om vi vill medverka på labradorklubbens stora träff/konferens senare i år. Där vill man bland annat att jag ska prata lite om mina erfarenheter med en labbe. Hela ”Sverige-eliten” på labbe kommer vara där, men också ”labbs-eliten” från andra delar av världen. Självklart tackade jag ödmjukt – ja. Och det ska bli oerhört spännande på alla sätt. En riktig utmaning till och med.

På torsdag, efter mitt deltagande på Nyhetsmorgon, ska vi ha ett möte. Då ska vi planera lite roliga saker framöver. Går allt som jag hoppas tror jag alla hundintresserade har något kul att se fram emot under året.

Nu ska jag, som i alla andra hushåll, ställa mig nere i tvättstugan och tvätta!

Ha en fin kväll

 

 

 

 

 

13 svar på ”Ställ din fråga till mig i direktsänd teve!”

 1. Hur ska man få bort ett beteende efter ett överfall på mig, där hon skyddade och fick honom att fly. Nu får ingen riktig mörk man vara nära, veterinären är från portugal, vi hade ett bord mellan oss, o sen henne på min sida, så de var avstånd, hon var spänd hela tiden o morr, ”underhållande” alltså lågt hela tiden, o veterinären kunde prata med mig, men tittade han mig rakt i ögonen, då kom morret ljudligt o hon reste sig, o nu får han inte komma in i undersöknings rummet, hans fru får ta över o sist kasta hon ut honom. o varken jag eller mina söner är ljusa, vi är riktigt mörka i håret. Men att få bort detta, HUR gör jag, de är ett rent helvete att vara ute nu, de är en amstaff/pitbull, tik på 4 år. Chiquita

 2. Hej!
  Vi har en liten Dino som är av rasen English toy terrier. Vi undrar om det är lönlöst att försöka få honom att sluta vakta och skälla när vi inte tycker han ska göra detta. Han skäller annars hela dagarna
  Vi har husvagn och vill kunna campa och då måste vi få ordning på detta. Dino är snart 8 månader.
  Hoppas på svar!!
  Vänliga hälsningar,
  Karin

 3. Hej det är så att min hund skäller ute på folk hela tiden vet inte va jag ska göra för han ska lyssna på mig. Är mottaglig för tips va man kan göra.Mvh Johanna Thun

 4. Hej !
  Vi har en pitbull på ca 9 mån , haft han sen valp ,problemet vi har är att det har aldrig gått o klippa hanns klor ,enda sätter är när vi har munkorg på han ! han blir ilsken o bits , vi har försökt träna bort det ,genom att belöna med godis och ta o känna på hanns tassar ,även när han varit ute o aktiverat sig och sen är trött , men inget fungerar
  min fråga är ..Hur ska vi göra ?
  Det är ett elände vi har !
  Vore tacksam för svar

 5. Hej Fredrik
  Har en fråga om ett beteende , min flat hälsar på mig genom att ta min handled i munnen ” prata” samtidigt. Hon gör de inte med någon annan, utan bara med mej. Hörde av en som tror sig beta mycke om hundar att de är ett ” aggressivt ” beteende å de är såna hundar somgör så som kan börja äta på människor , 0m de får chansen.. vet inte vad hon menade med de, men de har malt i mitt huvud sen dess.. min hund har inte visat några aggressiva beteenden över huvudtaget.. blir därför snurrig av påståendet.

  1. Din hund är bara överlycklig och glad när den försöker ”apportera” din arm. Det är en hundras som är framavlad att bära saker, apporterande jakthund. Erbjud en annan sak att bära och dela glädjen med din hund. Fråga din uppfödare om saker du undrar över istället för att ta dåliga råd av folk som inte vet något om olika rasers egenskaper.
   Ni kommer ha jättekul med apportering om ni tränar lite, jag lovar!
   Lycka till och njut av en fin hund!

 6. hej fredrik stee hur tränar man en shiwawa till sörvise hund hugo min shiwawa skulle vilja bli sörvice hund till mig pga min epelepsi anfall om du kan träna sånt mvh camillas?

 7. hej kan shiwawa hugo bli sörvice hund mvh camillas? behöver hjälp med sörvisehund träning till hugo om du kan detta mvh camillas hugo är inte gammal för detta bara 2 och ett halft år mvh camillas behöver mycket träning i stockholm med honom om du kan detta mvh camillas

 8. Hej! Vi har en Welsh springer Spaniel kille på 1.8 år. En helt fantastiskt härlig, fin, glad, snäll, klok på alla sätt. Förutom ett! Detta beteende gör mig upprörd över att jag inte längre vet vad jag ska göra… När någon kommer hem till oss, även när barnen kommer hem, blir Frasse (som han heter) stressad (tror jag), springer mot dörren, skäller och ibland även morrats. Jag brukar platsa han i hans korg, och först när han är tyst, lugnat sig får han hälsa. Har försökt med godis, avleda osv, osv… men det blur inget bötttre. Är så otrevligt när någon kommer och möts av detta! Vad gör jag? Behöververkllugen hjälp! Tjing!

Kommentarer inaktiverade.