Glöm inte detta med ”tysta dagar”.

 

 

Klicka på länken nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=ffT0LGwbA0U&t=36s

 

Idag la jag ut min och Paccos första spårövning på youtube. Titta gärna 🙂
Prenumerera gärna på min youtubekanal, där finns en del filmer jag tycker är bra, och det kommer mera hela tiden.

Förutom att ta hand om mina vovvar går all tid dessa dagar åt till att färdigställa manus för min kommande bok. Den kommer i höst. Det ska bli väldigt kul. Det var ju några år sedan jag släppte en bok senast.

Jag har ju också varit ute en del och föreläst i stora delar av landet, med föreläsningen – ”Är du din hunds bästa vän”. Jag har några föreläsningar till inbokade under hösten, men redan i senhöst kommer jag med en ny föreläsning i ett annat viktigt ämne. Mer info om det senare och längre fram.

Jag vill också passa på att verkligen påminna dig om ”tysta dagar” där du bara kommunicerar med din hund genom att röra vid den och genom att använda ditt kroppsspråk och mimik. Prova detta en dag så ska du se vad intressant och spännande din hund kommer att tycka att du är…

Ha en fin kväll