Är det nån där inne?

Zokii och Yara ligger i en hundsäng mitt framför ett element och myser i värmen. Haft riktigt tråkigt och kallt väder idag. Både ser ut att undra hur många det kan vara där inne.

Hon blev först riktigt tjock till vecka 6 men nu när hon snart är i vecka 8 så har det inte hänt så mycket mer. Skulle gissa det bara är 1-3 valpar där inne. Svårt och känna är det med. Man börjar ju blir riktigt nyfiken nu.

Nu vill Zokii mest vara inomhus och ligga vila sig. Märks tydligt att hon tycker det börjar bli lite tungt. I vanliga fall så hoppar hon glatt upp i knät och vill sitta med när man pysslar med nått. Nu står hon och krafsar på mitt ben och vill man ska lyfta upp henne. Självklart får hon som hon vill nu. Bortskämd ska man bli när man väntar smått!

 

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Är det nån där inne?

  1. Sanna skriver:

    Vilken söt bild!

  2. Oj vad spännande det ska bli att följa Zokiis valpar igen!!!
    Lycka till med din första egna kull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *