Yara träning

Yara löper och är allmänt jobbig just nu. Ska gärna vara och snuska sig på dom andra.

Passade på att träna lite på att hon ska ställa upp själv inför utställning. Går jättebra när man är hemma men på utställning så brukar det gå sämre. Då kan jag få stödja henne lite. Hon brukar ha lite för mycket att titta på.

Dagens resultat av träningen ser ni på bilden. Skulle vilja hon inte ställde ihop sig så mycket utan blev lite mer långlinjerad. Hon är så kurvig om man jämför många av dom andra hundarna man ser på utställning. Blir lite väl kurvig när hon ställer sig själv. Fast det är det jag gillar!

Detta inlägg är publicerat i Utställning. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Yara träning

  1. Olga da Polga skriver:

    meh hon står ju hur fint som helst!! Precis som det ska va ju. Det är ju kurvorna som gör det 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *