Ståbilder 4 veckor

”Francesca”

”Fejjan”

När man håller på med uppfödning så är det ett bra sätt att just ställa upp valparna såhär för att se hur dom utvecklas från vecka till vecka. det är precis på gränsen det gick nu. Nästa vecka ska det nog gå bättre.

Detta inlägg är publicerat i Valpar. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Ståbilder 4 veckor

  1. Olga da Polga skriver:

    alltså … jag finner inga ord, sådana finfina valpar du har där hemma. Vilka vackra små hundar de kommer bli – för det är de redan <3
    Men du, det blir inte lättare nästa gång hihi, ju rörligare de blir desto svårare blir det. Jag tror att jag tog minst 80 bilder på var och en av killarna här hemma vid 5 – 9 veckors åldern varav högst två eller tre blev bra ;D
    Pussa småstjärnorna från oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *