Konkörning!

En fantastisk dag, strålande sol men återigen bjöd den Holländska sommaren på en stekande dag med över 30 grader i skuggan. Hästarna var helt fantastiska idag. Rundan började super genom de första 6 portarna. Väl inne i 6 an som var en serpentin, höll jag kvar förlöpartömmen någon sekund förlänge. Samtidigt som jag höll kvar tömmen körde jag på min stånghäst, för att den skulle flytta sig från konen. Förelöparna skar ut före porten och jag svor inombords. Körde då om serpentinen vilket jag trodde bara skulle ge mig tidsfel. MEN ny regel från i år är att man skall fortsätta där man slutade vilket förvånade alla. Så där slutade vår dag. 105 starter och en felfri enligt uppgift. Svårt alltså. Står nu vid färjan i Puttgarden och klockan är 04:11. Tidig morgonhälsning Johan

Detta inlägg är publicerat i Tävling. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *