Kört spann

Så då har en vecka till gått, hästarna har gått samma arbete dvs par, enbet och ridits. Men idag satte vi ihop dem, det blev tävlingsspannet som gick.
Bytte dock plats på förlöparna, inte helt bra så dem får nog behålla sin vanliga plats!
Den ”nya” hästen ( hon kommer vara ny tills det kommer en nyare än henne ) börjar hitta sin plats och känna sig avslappnad och trygg i vagn vilket är väldigt kul! Hon har varit lite orolig och inte riktigt med innan men efter en tävlingssäsong har hon mognat och det är jätte kul att se.

20130917-121611.jpg

Vädret har ju varit på topp så hästarna är glada att dem nog kan gå på gräs hela september ut! Täckena är dock på så inte vinterpälsen sätts, det är bara jobbigt på vintern om dem svettas för mycket och börjar frysa, så man försöker med allt man har att dem inte får någon vinterpäls, så nya täcken är beställda 🙂 alltid lika kul med nya täcke 🙂

En hälsing från Walle!

20130917-122429.jpg

Detta inlägg är publicerat i Borgs Gård. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Kört spann

  1. Dina skriver:

    All good websites gone from your search engine,and I am getting only torrent results on google seocGh..roagle panda is crappy and spoiling google quality

  2. http://www./ skriver:

    I love reading these articles because they’re short but informative.

  3. Sarah comentou em 10 de maio de 2012 às 07:45. Oi equipe petiscos , to querendo muito comprar o iluminador da benefit o hingh ben (uma coisa assim ) mas não gosto daquele efeito muito brilhoso que no sol fica com aspecto de gliter , e eu gostaria de saber se alguém ai sabe se esse fica assim ?e se ficar se vcs tem uma dica de um que não fique . Pois tenho um que quando está na sombra fica lindo mas quando sai no sol fica parecendo que pasei gliter no roso :/ Obrigada !

  4. Whoever edits and publishes these articles really knows what they’re doing.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *