På väg hem!

Nu är vi på väg hem igen, med något slitna hästskötare och något trötta hästar. Vi har haft en dunderbra helg, både under den härliga tid då vi fått visa upp oss inne på arenan, och även i stallarna, och på läktaren. Det är något speciellt med Globen, det är en härlig stämning och humören är på topp. Hästarna verkar ha trivts bra, men de är nog glada att få komma hem till sina kompisar och hagar.

Tack alla som organiserar showen, och vi vill även tacka alla funktionärer och Blå Stjärnan för eran hjälp, ni må vara i kulisserna men för oss är den hjälpen oslagbar. Tack alla andra också som är med och ordnar upp allting och hjälper i alla situationer.

Och tack all publik för ert stöd! Utan er hade vi aldrig fått chansen att visa upp oss i showen, och därmed inte fått uppleva denna härliga helg.

20131201-213103.jpg

Detta inlägg är publicerat i Globen 2013. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *