Måndag!

Idag har det varit programträning för Gustav Svalling i ridhuset så det var bokat mellan 9-16 så vi snabbade oss på att hinna tömköra Frallan och King innan dess. Dom skötte sig bra trots vissa utsmyckningar i ridhuset:) Både Frallan och King blir finare och finare för varje pass!

Walle, Sigge, Rosa och Stella red jag ut, en hann gå i solen de andra i duggregn… Men det var iaf inte kallt! Nu hoppas jag på sol och vår så snön försvinner snabbt som blixten och att det torkar upp i hagarna. Jag måste faktiskt erkänna att jag som avskyr lera och smuts har haft det ganska bra när snön har legat i hagarna… Rena täcken, rena ben, rena hästar = lycklig hästskötare!

// Åsa

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *