Mugg

Hej hej!
Idag har jag tömkört ute på dressyrbanan, var tom så varmt att jag klarade mig utmärkt med endast 1 par långkalsonger under ridbyxorna.

Annars så är söndagar den stora städdagen då jag torkar alla golv, galler, sopar boxväggar och tak. Skurar krubbor och vattenkoppar. Vattenkopparna brukar jag torka ur varje dag, men på söndagar skuras dom riktigt rena.

Jag tänkte berätta hur jag gör för att undvika mugg, för tvätta benen måste man ibland. När jag väl spolar dom så ser jag till att verkligen all smuts är borta, använder ett milt schampo och skrubbar med en vanlig duschsvamp. Spolar sedan bort schampot med ganska hård stråle, även här noga såklart med att allt försvinner. Efter det torkar jag med handdukar, gnuggar så torrt det bara går. Som avslutning har jag på babypuder för att suga ut den sista fukten.

20140216-154248.jpg

20140216-154303.jpg

20140216-154318.jpg

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *