Kört

Som jag misstänkte så körde vi en del idag, först ut var Rosa. Redan 07.30 var det dags… Allt för att hinna så mkt som möjligt innan det obligatoriska fredagsfikat:)

20140314-211726.jpg

Idag gick hon det bästa jag någonsin sett henne gå, jag tror bestämt att det är för att jag ridit dressyr hela veckan. Skämt åsido så har vi fått igenom en hel del nya saker denna veckan. Mkt kul när det syns i körningen också.

Walle gick också i enbet, också fin fast det finns en del kvar. Inte så konstigt eftersom det var ett tag sen han gick framför vagn.

Sist ut par med Frallan och Sigge. Första gången jag ser de två tillsammans och jag är så glad över Frallans utveckling. Sigge vet ju hur man ska bete sig framför vagn och skötte sig utmärkt som oftast.

20140314-212413.jpg

Fredagsfika!
Vi tackar också Lynn som hjälpt oss i stallet nu när jag brutit några revben, men nu börjat jag känna jag mig fit igen!
/Åsa

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *