Torsdag

Hej hej!

Idag åkte Johan till Italien för lite semester så jag har ridit de flesta idag.

Walle gick hemskt bra, han är lite svår att hålla rak innanför spåret men han koncentrerade sig mycket bra och blev superfin mot slutet. Jag tror mycket har att göra med att Johan fick igenom honom ordentligt när han tömkörde igår.

Stella och jag tränar på, vi ska rida för Per Sandgaard på måndag vilket jag verkligen ser fram emot! Stella gör det mesta bra, blev ngt stark till höger idag. Men hon är en av de mest utbildade hästarna vi har.

Frallan har gjort om möjligt ännu mer framsteg, satt upp direkt på stallplan utan att longera och red ner till ridhuset. Mkt duktig!

20140320-215414.jpg
Walle

20140320-215507.jpg
Sigge och Rosa

20140320-215542.jpg

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Torsdag

  1. Rusty skriver:

    as always. However you are restating the obvious. Could you please explain what is your woerdvilw. How it all ties together. It must be a philosophy or a religion. Just what exactly would you like us to know? Who is the man behind the mirror?

  2. Bless TiddlesMinor. I told him i was having trouble getting my thoughts around something in our story; his repsonse:>> All I’m saying is you need to use that geek mind you’ve been given for>> something useful!>> Those other science geeks need to know they can be bettered by the>> working man.

  3. Oscar skriver:

    Vilken vacker häst!

  4. http://www./ skriver:

    I like the chapter on false consciousness in Ann Scales’ book Legal Feminism. If you google “Ann Scales false consciousness” you ought to be able to read part of it courtesy of Google Books. My copy is at the office, unlike me, or I’d offer some excerpts here.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *