Morgonstund..

Har guld i mun, eller så går det åt lite extra kaffe innan man är helt med i matchen… Jag är ju van vid att gå för mig själv i stallet och inte behöva vara talför förns runt 8snåret, men idag hade Johan fått för sig att köra direkt på morgonen. Så när jag kommer ner till stallet nästan som i koma så är stallet redan färdigmockat… Vilket innebar att jag gick miste om min så välbehövliga startsträcka. Men det gick ju bra det med. Tror jag. Alla saker verkar vara på Frallan som Johan just nu värmer upp på slingan.

Idag kommer annars våran hovslagare Fredrik för att sko alla hästar, det är skönt att alla går lika många veckor, lättare att hålla koll på för alla inblandade… Annars är det fredagsfika som vanlig och arbete för resterande hästar. Ska nog klara av den här dagen också… Solen skiner ju iallafall!

20140425-074222.jpg
Rosa och Frallan

20140425-074249.jpg
Frallan

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *