Otur..

I måndags var vi med King på kliniken eftersom han fått en rejäl spark i hagen precis ovanför bakknäet på h bak. Vi röntgade och ingenting syntes, däremot på ultraljudet så såg vi att muskeln blivit skadad precis vid infästningen ovanför knäet. Så 3veckors lungt arbete och därefter återbesök. Så vi hoppas han läker ihop tills dess, det är lite klurigt med muskler, svårt att behandla.

Frallan och Stella jobbar mkt i par nu, har provat lite andra inställningar på huvudlaget som hon verkar trivas med.

Walle har hoppat lite idag, verkligen en dold talang! Fast om någon (jag) råkar lägga honom lite nära så märker man fort att det finns enormt med kraft under sadeln… Då är det bara att hålla i manen, trampa ned hälen och vänta tills han landar. Frän känsla ger han iaf

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *