VM feber

Dagarna skenar iväg minst sagt, vi har givetvis följt VM så gott vi hunnit. Mina absoluta favoriter var Tinne och hennes fantastiska Anton, det ser så mjukt och enkelt ut när hon rider, jag gillar den sortens ridning, i körningen så var inte helt otippat chester webber den jag föll för, samma som jag fastnade för när vi var i England. I hoppningen älskar jag ju Casall och Rolf eftersom jag jobbat där, men Andreas Schous lilla häst såg helt fantastisk ut och imponerade mkt på mig. Givetvis så var alla hästarna i finalen helt otroliga, däremot så såg inte holländarens häst så himla enkel ut direkt, säger lite om vilken ryttare han är för under honom såg det enkelt ut!

Här hemma jobbar vi på med hästarna som vanligt, Stella och Walle ska tävla dressyr under ryttare igen om några veckor så vi tränar inför det:)

IMG_4044.JPG

IMG_4058.JPG

IMG_4062.JPG

IMG_4047.JPG

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *