Firar påsk i Skåne

Efter påskhoppningen åkte jag, Viktoria och valpen Märta hem och lastade hästarna och började resan ner mot skåne. Typiskt svenskt väder med regn och sol om vartannat men till slut kom vi ner till Fredrik Persson där hästarna skulle övernatta.

image

image

image

Idag sken solen när vi körde dressyr och precision, dressyren gick sådär men vi tog igen det i precisionen. Fick mycket bra och uppskattad hjälp av Fredrik med både körningen och finjustering av utrustningen. Nicke Pålsson som även kommer att döma i Aachen, gav oss en bedömning idag.

image

image

image

image

image

image

Nu kör vi premiärnatten för säsongen i lastbilen och kryper ner och laddar inför maraton imorgon!

image

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *