Körkalaset

Nu är vi hemma igen efter två väldigt intensiva dagar nere i Skåne.
Resan neråt började i tisdags tidig morgon, innan dess hade tjejerna smörjt och tvättat både utrustning och hästar. Allt packades, hinkar, borstar, täcken,  vagnar, selar,  benskydd, foder etc etc.
Förutom mina tre veteraner så fick både Walle och Stella följa med ner.

image

Här tvättas Walle skinande ren av Jennifer som är här och praktiserar hos oss.

image

Med oss i packningen hade vi de nya
finselarna från England.

När allt var packat så började resan ner mot skåne. Med oss som extra hjälp hade vi Anton Lundström, som jag körde mot i stor och liten på Stockholm horse show, om ni minns?

image

image

Väl framme på Fredriks ljuva Stenshills gård så fick hästarna dricka, äta och vila några timmar innan det var dags för oss att sela för och köra dressyr.
Walle var först ut med de andra tre och sedan körde jag även Stella en stund, för att få maximal hjälp med båda kombinationerna. Boyd Exell prövade  även att köra mina hästar och jag har fått några superbra tips att ta med mig hem och fortsätta öva på. Bland annat olika röstkomandon som kan vara användbara.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

I onsdags körde vi precision och precis som dagen innan fick både Stella och Walle gå en stund ihop med de andra. Både Boyd och Fredrik kom med väldigt givande tips som jag tar med mig hem.

image

image

image

image

Tack alla inblandade för två väldigt givande dagar nere på körkalaset.
Nu laddar vi inför tävlingarna i Danmark nästa helg.
Ska bli roligt att få ett litet riktmärke och se hur formen är efter inomhussäsongen och veckor av väldigt bra träning på både landslagsträff och körkalas.

Detta inlägg är publicerat i Körkalaset. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *