Packning, förberedelse och avfärd

Det har varit full fart hos oss de senaste dagarna, alla har hjälpt till att packa och förbereda inför avfärden mot Windsor.

image

image

image

image

image

image

image

image

I fredags var länsveterinären här och gick igenom alla hästarna, detta måste alltid göras om hästarna ska tävlas utanför Norden. Grönt ljus på alla 5!

Jag körde hästarna i lördags och stämde av att knapparna satt där de skulle. Stella är fortfarande brunstig vilket försvårar körningen väldigt mycket. Hon tränger och trycker sig mot Guus och han försöker hålla emot och gå så stadigt han bara kan. Jag hoppas att brunstigheten hinner lägga sig lite tills första start, dressyren på torsdag.
Är brunstigheten för stark så får Walle ta Stellas plats.

På söndagmorgonen lastades hästarna och Mats, Robban och Christine startade resan mot England. Första stoppet för resan var Puttgarden och väl där sände dom en liten hälsning att alla hästar mådde bra, att de inte hade någon feber när de tog tempern på dom samt att det åt och drack med god aptit.

image

Imorgon tar jag och min lillasyster Bissi flyget över till England. Hon ska vara med och grooma vid den här tävlingen.  Jag hoppas att wifi och internet funkar där borta så att jag på möjligaste sätt ska kunna hålla er uppdaterade här på bloggen.
Oavsett så blir det bildbomb när jag kommer hem. Håll nu tummar och tår för oss!

Detta inlägg är publicerat i Borgs Gård. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *