Windsor dressyr, maraton & precision

Hej på er!

Det gick inge vidare för mig att blogga från England, internet var lite för långsamt för att nå servern. Men här kommer en liten sammanfattning från tävlingen.

image

Dressyren gick bra, Stellas brunstighet hade lagt sig betydligt sedan Danmark. Hade kunnat haft lite mer tryck på dom men annars känns dressyren bättre och bättre för varje tävling.

image

image

Maratonen är jag jätte nöjd med! Fantastiskt fina hinder att köra i och vädret var perfekt. Jag vågade satsa lite mer och verkligen köra hela vägen och gallopera ut ur varje hinder, hästarna var lyhörda, kvicka och snabba i reaktionerna. Mina groomar fick kämpa för att hålla sig!

image

Precisionen som brukar vara min starka sida gick sådär, 4 bollar ner och inte det flytet jag hade önskat. Detta måste jag hem och träna på inför nästa tävling! Några justeringar på vagnen behövs också då den inte riktigt följer hästarna på rätt sätt. I precisionen är vagnen 160 cm och portarna 190 cm så du har du bara 15 cm över på varje sida av vagnen, vilket gör att varje cm måste stämma.

Övervägande nöjd med helgen och jag och teamet har haft riktigt roligt! Det är många timmar av träning, nervositet, förberedelse, slit, pengar, engagemang som går åt att utöva den här sporten vilket gör det extra viktigt att vi alla tycker att det är kul och älskar det vi gör!

image

image

image

image

En fulländad helg och det enda som fattades var min fru Viktoria och mina barn som var kvar hemma i Sverige.

Lägger upp en bildbomb i nästa inlägg.

Detta inlägg är publicerat i Tävling, Windsor. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *