Paret i solsken

Idag stekte solen och jag körde Billy och Guus i par. Min och Vickans kompis Jenny åkte med på körpasset. Även barnen och Christine såklart.
Grabbarna var på hugget och kändes inte det minsta besvärade av hettan.

image

image

image

image

Äntligen har sommaren kommit på riktigt.
Jag kommer att fortsätta varva hästarna mellan fyrspann, par och enbett. I par och enbett kommer jag åt dem lite bättre och det är lättare att träna varje individ var för sig. Men sedan är tanken att jag kör dem i fyrspann imellan för att kolla av att den individuella träningen gett resultat.

Detta inlägg är publicerat i Hästhuset, Borgs Gård Gnesta. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Paret i solsken

  1. Emelie skriver:

    Föredömligt med hjälmar på barnen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *