På väg

Vägen mot Tjeckien. Sam är tyvärr inte helt bra än så Sigge får följa med som reserv, men tanken är att Walle ska ta Sams plats i spannet. Har bara hunnit köra dom ett fåtal gånger med den här kombinationen, men egentligen inte tillräckligt. Det gör att jag är lite extra nervös inför tävlingen, vill ju gärna köra på 65% eller mindre i dressyren.

Vi startade resan ner mot skåne och team Persson. Därifrån åkte vi tillsammans vidare ner mot Tyskland. Här på färjan får hästarna mat och vatten och vi öppnar upp så att luftinsläppet blir ordentligt.

image

Mumsigt med äpplen.

image

Robban har varit superduktig och tagit CE körkort! Så han är resans chaufför och hästarna verkar trivas väldigt bra där bak.

image

Nu har vi kommit fram till tävlingsplatsen i Tjeckien och alla verkar må bra. Nu ska alla hästar installeras, utrustningen ska ut och tältet ska upp. Vi hörs snart igen

Detta inlägg är publicerat i Tävling. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *