Dressyren

Igår hjälpte Fredrik mig när jag tränade hästarna inför idag. De kändes superfina och nervositeten inför idag släppte lite.

image

image

image

Men tävlingen idag gick inte bra, på framkörningen kändes hästarna jätte fina. Vi var alla taggade att klara våra 65%. Men väl inne på banan tog det 10 sekunden så började Walle stutsa och takta. Han hoppade i stort sett igenom hela programmet. Vilket gjorde att vår % blev den sämsta någonsin.
Stella däremot var kanonfin, det bästa hon gått hittils. Men det hjälper inte när Walle skuttade omkring värre än en duracellkanin. Givetvis är vi lite besvikna just nu, men vi får fokusera om och tänka framåt på maratonen imorgon. Så får vi titta tillbaka på söndag och gå igenom vad som gjorde att det gick så snett idag.
Imorgon går Billy, Sigge, stella och Guus maratonen.

Godnatt på er

Detta inlägg är publicerat i Tävling. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *