Jakt um punkte och maraton

Lika lerigt om inte ännu lerigare idag. Jakt um punkte igår var vår och hästarnas grej. Sigge och Bosse fram. Stella och Billy bak. Slutade med en 12e plats av 30 startande. Super nöjda!

image

Efter det gick vi maratonhinderna resten av dagen.
Robban som brukar stå bak på vagnen var tvungen att åka tillbaka till Sverige över fredagen och då fick Anton vara groom vid maratonen istället. Eftersom att de är viktigt för mig att kunna gå hinderna tillsammans med mina groomar flera gånger så fick vi göra så.

image

image

image

image

Så idag 12.06 startade jag, Anton och Christine maratonrundan.
Vill höll oss till vad vi planerat förutom några vägändringar i några hinder för att Bosse inte riktigt hängde med, med farten har vi fått upp betydligt sen sist vi tävlade. Slutade med en 11e plats i maratonen och ligger nu 13e totalt. Summa sumarum; Väldigt nöjda!!

Detta inlägg är publicerat i Tävling. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *