Hälsokontroll

Nu är vi tillbaka i vardagen igen här hemma, hästarna får gå i stora gräshagar och njuta av det fina vädret. Vi har varit på hälsokontroll hos Axel Wallman, med ljusa resultat inför säsongens fortsättning.

image

image

image

Jag ger mina hästar ett egetkomponerat müslifoder som görs av Stigtomta kvarn. Müslin innehåller allt vad en häst behöver för vardaglig motion. Men mina som tävlas och går hårdare så vill jag även komplettera  med Equitop Myoplast och Gonex, samt Trikems Elektrolyter.
Myoplasten och Gonex ger jag för att det understödjer en naturlig muskeluppbyggnad och bibehåller deras normala ledfunktion. Elektrolyter ger jag under sommar och tävlings halvåret för att återställa deras saltbalans efter hårdare ansträngning.

image

image

Detta inlägg är publicerat i Hästhuset, Borgs Gård Gnesta. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *