Nyårskarameller 2016

2016 har varit min starkaste säsong hittills. Jag och teamet har utvecklats något enormt och det har varit otroligt roligt och lärorikt.Peter Bohnhof som hoppade in som tränare för oss visade sig vara ett vinnande koncept. 

Några av karamellerna var.

England/Windsor som är en av mina absoluta favorit tävlingar. I år bjöds de på en hel del regn, men oavsett väder så var det en storslagen tävling. Drottningen fyllde 90 år så det var pompa och ståt.

Min vän Peter åkte med i maraton för första gången och det gick minst sagt undan! Christine, Vickan, Åsa och Bissi var också med vilket var väldigt mysigt.

Walkenswaard i Holland hemma hos världsmästaren Boyd Exell var också en rolig tävling. Framförallt va det väldigt lärorikt att kunna trimma hästarna med honom på hans minst sagt spektakulära anläggning. 

Debuterade på Aachens årliga tävlingar, mäktig tävlingsplats, där blev det blandade resultat. Nästa gång vill jag köra bättre. 

Under VM i Breda körde jag min starkaste tävling och fick mitt bästa resultat hittills.
Personbästa i dressyren, personbästa i maraton och en 11e plats.

SM i Göteborg blev sista tävlingen för året. Mäktigt och speciellt att få köra mitt i centrala Göteborg. Familjen var på plats och Bissi stod bak på vagnen och groomade för första gången. 

Jag är så stolt över mig själv och mitt team och hoppas vi får ännu mer framgångar 1017. 

Med EM i Göteborg som en av höjdpunkterna. 

Detta inlägg är publicerat i Borgs Gård, Resan, Tävling, Träning, Windsor. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *