Andra körpasset i Skåne

​Pass två- dag 1. 

Efter det försts träningspasset sa Micha åt mig att sätta bomull i öronen på Billy och Mambo, för att se om de blev lite lugnare av det. Vi bytte även bett på dom två. De lugnade sig betydligt och det var lättare att komma åt dom och därför få ut mer av träningen. Sigge fick gå istället för Guus, Sigge som sticker ut lite från de andra men oftast ger 100%. 

Andra dagen på fm så ändrade vi om ytterligare. Sigge fick gå bak tillsammans med Stella, och Mambo och Guus gick fram. 
Stella och Sigge är väldigt likställda och går fint ihop, så från ett stort spann med Sam och Billy, blev det nu ett litet. Mambo och Guus gick där fram. Både Micha och Fredrik tyckte att det var en lyckad uppsättning, det är skönt att kunna ha hästar som både kan gå fram och bak, och på båda sidorna. 

Pass nr två så bytte vi plats på Sigge och Stella där bak. Mambo och Guus fram. 

Många platsbyten den här träningen och det klaffade inte helt 100. Hem och trimma på! 

Detta inlägg är publicerat i Träning. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *