Horst —> Gnesta

Fördelen med att ha långt hem från en tävling är att tävlingen hinner analyseras ordentligt. Vi sitter i lastbilen på E4:an och går igenom tävlingen i Horst i detalj. Vad har varit bra och vad måste förbättras?
Det positiva med dressyren är att det inte blev några direkta missar bortsett från taktinslag i skritten. Det är detaljer kvar att fixa, visserligen många, men än dock detaljer.
I maraton måste alla misstag bort. Kommunikationsproblemen med en av hästarna måste lösas och ytterligare några inställningar i utrustningen ska göras. Det positiva från maraton är att när det fungerar så är vi med. Hinder 4 är ett bra exempel på det. Positivt är också att en av stånghästarna skötte sin debut vid stången i maraton över förväntan.
Vad gäller precisionen så måste det gå betydligt fortare men först måste vi lösa problemen med starka hästar.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att vi har en plan som tar oss i rätt riktning så vi jobbar vidare efter den. Till nästa tävling i England om två veckor ska vi göra några taktiska ändringar, bland annat med val av hästar till de olika momenten.

Detta inlägg är publicerat i 2017, Horst, Resan, Tävling. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *