Veckodagarna flyger iväg o vi har inte riktig koll!

Hästarna får Mash måndag, onsdag och fredag. Mash är Sigge favorit så han håller stenkoll på vilken dag det är i veckan och påminner oss alltid om vi glömmer. Så här efter hemkomst kände vi oss lite förvirrade över vilken veckodag det var igår så vi frågade Sigge som har stenkoll!

 

Hästarna får Mash måndag, onsdag och fredag. Mash är Sigge favorit så han håller stenkoll på vilken dag det är i veckan och påminner oss alltid om vi glömmer. Så här efter hemkomst kände vi oss lite förvirrade över vilken veckodag det var igår så vi frågade Sigge som har stenkoll!

Publicerat av TeamDengg den 27 april 2017

------- AGRIA ------- K9 Horse Sweden ------- Back on Track ------- Gnesta Bilvård ------- No Shout -------
Detta inlägg är publicerat i Borgs Gård. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *