Dressyr

Idag var det dressyr! Med det tillkommer då att hästarna skall vara lika skinande rena som dagen innan om inte lite mer. Pernillha, Fanny & Elin har gjort ett toppenjobb med hästarna som har en extremt fin finish! 

Morgonen började tidigt med stalltjänstgörning för teamet medans jag tog en lugn morgon med att förbereda frukost och mentalt förbereda mig för Dressyren. Därefter fortsattes de med att träna ett par och sedan ett enbet inför att spannet skulle sättas för och värmas! 

Mambo ⭐️

A post shared by Johan Dengg Fyrspannskusk (@teamdengg) on

Dressyrdag! Då körs alla hästar en vända för att checka av läget!

A post shared by Johan Dengg Fyrspannskusk (@teamdengg) on

Ja o till er som undrar om de tar på fokuset när media ansvarige Anton hänger och klänger med kameror överallt så har den biten redan gått över för längesedan!

Dressyren slutade med 60,82 straff och jag hade hoppats på och sett fram emot att toppa mitt resultat sen sist i Horst men de gick som de gick o vi får hem och analysera o se vad vi kan göra bättre till nästa gång!

Men men annars flyter allt på bra här i England förutom lite materiella ting som att kylen har sagt upp sig så ikväll var vi iväg med teamet och 2 goda vänner här ifrån England och åt på en lokal resturang i Windsor! 

Detta inlägg är publicerat i 2017, Tävling, Windsor. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *