På bröllop med spannet

Det är inte bara träning och tävling på schemat för spannet. Ibland behövs det lite glitter och glamour. Som en bröllopskörning. 
Äntligen var min galet bra kollega och trogna vapendragare Fanny tillbaka från sin semester. Varje team behöver en Fanny! Inte bara håller hon humöret på topp hos alla i teamet, hon är även en fena på att massera hästar och en mästarinna på att putsa utrustning vilket verkligen behövs en dag då man ska köra bröllop. Hästarna och selarna glänste så fint så jag nästan blev tårögd. Kanske är jag blödig, eller så är det för att jag vet hur mycket hårt jobb som krävs för att sela ut ett spann i det skicket. Men det är värt allt arbete när man ser glädjen hos brudparet. Tack för att vi fick hjälpa er skapa ett minne för livet! 

Hårt arbete och riktigt teamwork krävs så väl på tävling som hemma när man ska köra uppdrag. Vår Robban som styr lastbilen vid tävling rykte in och badade hästar, lackade hovar och körde skottkärran lika stabilt som lastbilen. Och när spannet kommer hem och man ”bara” ska plocka av selar och städa lägger teamet bara in en växel till. Det är så otroligt uppskattat att hitta chefens fru i stallet då med grepen i högsta hugg. Jag tror bestämt att vi satte nytt rekord i hur snabbt man kan ”göra stallet”. Vilket team vi är!!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för På bröllop med spannet

  1. Johanne skriver:

    Hei,
    veldig flott ekvipage:)
    Vet du om noen som kjører 2 eller 4 spann i Trollhättan/Kvänum området eller som kan reise dit for en bryllupskjøring?
    Vanskelig å finne! Takknemmelig for svar:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *