Våra 5 nykomlingar

Den 15/9 föddes 5 små skogisar här hemma och det är Theas andra kull. Som innan så klarade hon det galant och ut kom 4 pojkar och 1 flicka. Hon väckte mig kl 5 på morgonen och berättade att det snart var dags, jag drack mitt morgonkaffe ute i köket med henne där hon hade sin bolåda och allt redo. Först gick hon runt rastlös och bara pratade, sen när hon gick in i bolådan så lugnade hon sig och jag somnade på golvet med ena handen emot hennes mage.

Kl 8 ca så vaknade jag upp och inget hade hänt, pysslade om henne lite och gick sedan in och la mig i sängen och sov lite till ordentligt. Vaknade igen omkring 11 och då var det dags, värkarna kom och vi satt alla (jag och 7 katter) på helspänn, redo med kamera, våg, block och penna. Alla kom med lagom mellanrum och på eftermiddagen hade vår familj utökats med 5 små mirakel <3
IMG_4449
Idag är dom 5 dagar gamla och växer så det knakar.
Thea tar hand om dom som om att hon var född till detta.

Hela familjen var slut efter den dagen och sov gott hela natten 🙂
IMG_4448
Tokfina fotöljer ifrån Biltema (ska visa dom i färg senare)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *