Gamla godingar

Idag tömde jag ett gammalt minneskort som jag hade glömt av helt, och där hittade jag bilder på min första kull skogisar som föddes i Januari 2012 <3
Gissar på att de är ca 11 veckor på bilderna

_DSC3091
Midas och Megisto

_DSC3117Nevada som är min avelshane på foder

_DSC3125Avalon <3

_DSC3129
Och min underbara Darien som jag tänkte spara, men det blev inte så.
Det är svårt när man har hans mamma fertil i samma hushåll, det får ju inte råka bli parningar mellan dom två.

Delta i diskussionen

  1. Vilka underbara bilder på underbara katter. Kommer garanterat följa din superfina blogg. Har själv en älskad liten kisse, Gustav. Han kom till oss vid ca 1 års ålder, en hittekatt som tog hela familjen med storm och är numera norra Europas mest bortskämda katt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *