Muffin 6 månader idag

Idag fyller min underbara spanjor 6 månader <3
_DSC3436_2

Han importerade jag ifrån Spanien som avelskatt och kommer få pussas med min hona Kokos nästa år <3
Att importera katt var en rolig erfarenhet faktiskt, anledningen till att jag gjorde det var för att det är svårt att låna en bra hane här i Sverige och sedan är det kul att föra in lite nya linjer hit så man är lite egen 🙂 Jag flög inte själv och hämtade honom utan en kompis hjälpte mig med den biten, och innan det var dags för det så måste ansökningar skickas in och flyg bokas. Jag importerade honom som kattunge, vilket är mellan 12 veckor och 3 månader (det är bara ca 6 dagar) så allt måste klaffa med resa inom dom dagarna.

En riktig bonuskatt är han och jag ser fram emot hans avkommor.

_DSC7939 _DSC8001_2 _DSC8205_2 _DSC8230_2 _DSC8276_2 _DSC9758_2

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *