Ny hona i December

Innan Kokos flyttade ifrån mig så var jag mitt uppe i att leta efter en till hona till min hane, det är för lite för honom med en hona bara. Sen flyttade Kokos och jag insåg i ren panik att han blir helt utan hela 2014 =/ Så håll tummarna för att han är ok med det.

Så eftersom mitt letande redan hade påbörjats så vred jag bara på gasen lite mer och har suttit dag och natt och studerat stamtavlor på honor runt om i världen. Kräsen som man är så dög inte många 🙂 Men så tillslut! Nu har jag hittat henne äntligen.

Detta är Raspberry som jag har haft span på sedan hon föddes och med en imponerande stamtavla och alla rätt egenskaper som jag söker hos en hona kunde jag säga att hon var helt rätt. Jag går mycket på min magkänsla.
Och för den som undrar så tycker jag naturligtvis alla katter är fina, jag har en försmak på de som är lite ”felmarkerade” men som uppfödare så måste jag tänka på att mina avelsdjur ska komplettera varandras svagheter.
Omkring jul kommer hon hem <3

gillaru

Delta i diskussionen

  1. Vilken söt liten tjej du hittat!
    Hoppas att det blir fina kattungar från henne i framtiden 🙂
    Nu är det bara att längta tills du kan hämta hem henne!
    Kram från en kattälskare 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *