Nytt projekt!

10365956_10152470255131005_4532566935048876105_n

Ja…. såhär ser mitt kök ut för tillfället. 🙂
Jag upptäckte att jag hade en tom vägg där, som är perfekt att göra något till katterna och framtida kattungar (såklart tänker jag även i fotoperspektiv, läs mer om det nedanför)

Mina katter är inte direkt de smidigaste, och gillar inte direkt heller att vara så högt uppe så jag hade redan ratat idén om att ha hyllor eller hyllsystem. Jag måste snåla med djupet också, för att kunna få plats att fotografera missarna på den andra väggen, som har en stor låda emot väggen (mat/bolåde-lådan)
Men jag ska göra ett försök för jag pallar inte att ha denna tomma vägg, och tror jag har kommit på ett nytt sätt att kombinera katternas aktivitet och ständigt-vilja-ha-något-nytt med mitt begär av att alltid fixa så jag har bra platser att fota katterna och kattungar på 🙂 Ett perfekt äktenskap! Ja, om det nu går som jag vill…

Jag hade 4 väggskenor i garderoben så de blir stommen till det hela, det dumma med det är att det är inte snyggt när man ser skenorna bakom hyllorna, så det är det jag hoppas på att jag hittat en lösning till 🙂 Iallafall en början.
Jag vet, jag är kanske lite hemlighetsfull, men jag vet ännu inte hur det går så jag återkommer med bilder 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *