TÄVLING i sammarbete med VetZoo

Nu är det är dags för en rolig tävling! 🙂
Denna gång har vi fokus på fotografering.
muff

Jag har skapat en fotoguide som du hittar ibland mina flikar ovan, där jag förklarar hur du kan ta de bästa bilderna på dina katter ute i trädgården eller på balkongen. Det är inte alltid lätt att få till det med starkt solsken eller mörka skuggor så om du följer guiden så kommer du att lära dig hur du kan experimentera med dessa olika förhållanden.

OBS!
Om du fotograferar din katt på balkongen så tänk på att du måste kattsäkra balkongen innan du släpper ut den där, kattnät finns att köpa på de flesta välsorterade zoobutiker.

Tävlingen
Fotografera dina katter ute i det fria/på balkongen och skicka sedan in ditt bästa bidrag (ett foto per tävlande) där du använt någon av de tekniker som jag presenterar i fotoguiden
Skriv lite kort om fototillfället, ex vad du testade för teknik eller hur du tyckte det gick, och hur sammarbetsvillig katten var och maila detta till: info@josign.se
Tävlingen pågår till 31 Augusti och under v36 så återkommer jag med 3 vinnare

VINSTER
3 vinnare kommer att dras, som har använt teknikerna på bästa sätt, eller kanske själv kommit på ett sätt att experimentera fram en fantastisk bild.
Alla 3 vinner ett presentkort hos VetZoo.se på 300kr att handla för
vetzoologga

Vinnarnas bidrag presenteras här i bloggen v36

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *