Mycket katt blir det

Det var ganska nyligen som jag bestämde mig för att satsa helhjärtat på katt – och då menar jag inte bara att äga och föda upp katter utan att steg för steg utbilda mig och bli en del av kattvärlden.

Jag blir då och då intervjuad av företag och tidningar ang detta, där de vill berätta min historia och vad jag har för planer för framtiden. I början av året så blev jag intervjuad för en tidning och fick då frågan – Varför vill du inte synas offentligt?
Just för stunden hade jag lite svårt att svara på den frågan, för jag visste bara svaret på frågan OM jag vill synas offentligt, men inte följdfrågan varför.
Nu har jag lyckas gräva i mig själv för att komma på varför jag absolut inte vill bli offentlig, och det är mest för att jag vill fortfarande vara en privat(-)person. Jag är ganska impulsiv och klumpig, naiv och vill inte att något jag gör privat ska påverka hur en person ser mig som rådgivare.

Jag ser ingen glädje med att trycka mitt namn på produkter för att sälja, eller att på något sätt göra hela mitt liv offentligt. Mina katter går bra att visa, och det gör jag mer än gärna. För de är alltid ärliga och skulle aldrig ha en baktanke med något de gör. Jag visar även upp dom i min rådgivning och informationsspridning, för att lättare förklara hur en katt beter sig i vissa lägen osv.

Allt jag gör är för att hjälpa katterna som behöver min hjälp, och såklart även ägarna till dessa katter för att lugna dom och informera dom ang katthållning och beteende.
En dag hoppas jag på att kunna jobba med detta, men tills dess så kommer det inte finnas något som helst intresse för mig att tjäna pengar på mitt namn.

Ville bara förklara detta 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *