Att ha koll på kattpapper

Som uppfödare så har man mycket papper att hålla reda på (tyvärr väljer inte alla att ha uppfödningen ”vit”)
Något som har varit jobbigt är att ha koll på utgifter och intäkterna. Jag försökte skriva upp allt inför varje kull kattungar, för att se exakt hur mycket back jag gick varje gång, men man missade massor.

Nu har jag äntligen hittat ett sätt att få stenkoll! En app som heter Spara Kvittot. Just nu sitter jag och matar in alla kvitton jag har, har bara lagt in drygt hälften ännu, får nog ta en paus och fortsätta imorgon.
Såhär kan det se ut:

IMG_1857.PNG
Och Muffin hjälper mig såklart att hålla reda på alla papper 😉

IMG_1846.JPG
Har man en hobby så kan detta vara ett smart sätt att hålla koll på vad som kostar 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *