Kattmat och Lady Gaga

Det började med en liten oskyldig diskning, som slutade med storstädning och kattmats portionering. Jag köpte fyra lådor mage, fyra lådor hjärta och fyra lådor lever nyligen för att bl a göra godis till svansbarnen. Men det som är kvar ska portioneras till mat och lunch.
IMG_2026.JPG
Jag hade hörlurar i öronen och musik på hög volym, plasthandskar på för att skära mat och sen gummihandskar för att skura badrummet och så tittar jag ner på 6 lysande ögon som tittar upp på mig, jag ser hur munnarna öppnas men allt jag hör är Lady Gaga.
Visst ja! Ni är nog hungriga 🙂 Jag glömde helt bort tiden så kissarna fick lite sen mat idag.

Så kan det gå 🙂
IMG_2027.JPG
Här sitter Hallon och undrar om jag fått en stroke, en städ-stroke 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *