Definitionen av Crazy catlady

Av människor som ännu inte insett det fantastiska med att äga en katt (eller fem) så kallas vi många gånger för Crazy catlady eller olika varianter av det.
När någon kallar mig det så brukar jag tacka så mycket för komplimangen, eller om någon verkligen ifrågasätter mitt liv med flera katter så brukar jag vänligt men bestämt inte lägga mer energi på den människan.
Man behöver inte ursäkta sig för den man är, utan helt enkelt välja bort de som ifrågasätter detta.

Min definition av begreppet Crazy catlady är nog en person, oftast en äldre dam som sällan går hemifrån, som har en grupp katter. Men vad som för mig gör henne crazy, är att hon dels inte kan ta hand om alla på rätt sätt (inte ger dom en balanserad kost som är gjord för katter, rensar lådorna flera gånger dagligen och håller hygienen för att slippa sjukdomar bl a) men också att hon inte har en personlig relation till katterna, dvs inte kan säga att Måns är en filosof med ett stort hjärta, när han sover så lägger han alltid tassen runt huvudet och när han vaknar går han alltid och dricker vatten (exempelvis) ELLER att hon har passerat detta och talar med katterna som om att de vore människor och faktiskt tror att de svarar som en människa skulle.

Kanske har vi olika syn på detta, men så ser jag en Crazy catlady 🙂

IMG_3051.JPGLånad bild ifrån google

Delta i diskussionen

  1. Vilken rolig bild!!! Kännde igen mej i mycket, men speciellt det med plastpåsarna va roligt. Jag har en speciell låda till mina ”braiga” plastpåsar att tömma kattlådan med:)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *