Balkongrenovering + kattförlossning

Inte en bra kombo, men jag har inget val. Wallenstam har påbörjat balkongrenoveringar på mitt hus som kommer att hålla på under tre månader =O
Himla olägligt att jag har två dräktiga honor som är redo att föda när som helst…
Jag är jätte orolig över hur mammorna klarar av ljuden. Idag började dom med de högsta ljuden som görs när de tar bort balkongfronterna och katterna har flyttat ut i hallen. Kanel som väntas föda när som helst är lite rädd men hon kunde ändå gå tillbaka in i vardagsrummet och äta medan ljuden var som värst så kanske är jag oroligare än jag behöver vara. Men det är så jag är 🙂

Kattungarna lär iallafall växa upp och inte vara rädda för ljud utifrån.

IMG_7646.JPG
Jag klippte klorna på Kanel igårkväll och rulta somnade såhär i knät, med nosen ner i tjockismagen <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *