En dag jag sent glömmer

Inatt väckte Hallon mig ett tiotal gånger och ville gömma en av Kanels ungar under mitt täcke, i omgångar fick jag gå och lämna tillbaka ungarna på sin plats igen och lugna ner Hallon lite.
Jag gick upp kl 6 för att kunna fortsätta ha koll på henne ifall det var dags för henne att föda idag, och för att hinna göra ordning allt inför eftermiddagens fotografering på DjurMagazinet.
Hallon var rastlös hela morgonen och det var tydligt att ungarna skulle komma idag.
Runt halv elva kom kattvakten och när det var dags för mig att åka så såg vi att Hallon började ha förvärkar. Det kändes jättejobbigt att åka ifrån, men då katt akten är en erfaren uppfödare så visste jag att hon var i trygga händer.

På DjurMagazinet verkade det som att ALLA i kommunen ville komma och fota sig med en orm eller ödla, jag har aldrig haft så många kunder under 4 timmar tidigare. Hela 78st! Och då assistenten hoppade av i sista sekunden så blev det lite för mycket för mig idag så jag fick säga till att vi fick stoppa försäljningen av fotobiljetter för jag kunde knappt stå på benen, jag fick återhämta mig ett tag i fikarummet innan jag kunde åka hem.

Strax innan jag skulle åka hem så får jag ett sms ifrån kattvakten, att Hallon nu föder <3 När jag väl kunde åka hem så gick det bra fort och när jag med världens leende kom innanför dörren och fick veta att Hallon klarat det jättebra och två flickor var ute, så sköljdes allt negativt bort ifrån mig.
Hon födde 6st friska bäbisar med jättebra vikter och nu har äntligen lugnet sänkt sig över detta hem. Jag hör 13 söta sugljud ifrån de två bolådorna och efter en kopp varm choklad så ska jag däcka framför en film.

Vilken dag…

IMG_9782.JPG

Mer bilder kommer (SÅKLART) 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *