Ett fint mail som fick mig att bli glad

Jag fick precis ett mail ifrån en av våra följare och jag blev så otroligt glad för det är inte bara så att jag visar upp bilder på mina katter och skriver roliga texter om det utan poängen är litegrann att få möjlighet att nå ut till många tusentals människor och berätta hur man på bäst sätt sköter sin katt och hur de ”fungerar” och att hon berättar att det fått henne att vilja lära sig mer om sina katter är för mig den bästa lönen för mödan <3 Det är precis vad jag önskar och hoppas att kunna göra.
Jag får ofta påståenden som att de är förvånade att man kan vara så insatt och älska katter utan att man direkt tjänar pengar på det eller utan att man är "konstig" och det är lite det jag vill försöka visa speciellt de yngre följarna att det är helt ok att älska sin katt och skapa en blogg till den utan att man på nåt sätt är vad vi kallar för katt-tant 😀

Såhär stod det i mailet jag fick:

Hi!

I’ve been thinking about emailing you for a while now and since you said today on Instagram (I follow you) that you were having a bad day I thought there’d be no better time.

I look forward every day to checking up on Muffin, Zinna and Berry and their litters as well as Thea and learning new cat related things from you. Your account has even helped me get through a few tough days of my own! Even better, your daily posts and love for your kitties has renewed my passion for learning more about and taking better care of my two ragdolls, Max, 3 and Reece, 1.

Anyway, I just wanted to say thanks so much for sharing your passion with me and your other 45,000+ other followers. (Impressive!) Please keep doing what you do.

Cheers and all the best,
Jessica (and Reece and Max) from Canada

Vilken fin avslutning på denna gråa dag 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *