1 ny dag, 63 nya klösmärken

Jag känner mig som en riktig hönsmamma som vill skriva varje kattunges namn vid de klösmärken de skapat på min kropp, ungefär som att mäta sitt barns längd på dörrkarmen.
Igår när jag skulle raka benen i duschen så såg jag ner på mina ben och blev helt förskräckt! Jag ser ut som att jag blivit kramad av Freddy Kreuger! =O

Nu har jag börjat ta emot besökare och potentiella nya ägare till kattungarna, och jag har haft en ovanlig tur för alla är helt fantastiska. Tyvärr kommer jag behöva säga nej till en handfull familjer men mest troligt pga att jag inte har tillräckligt med kattungar helt enkelt.

IMG_8597.JPG

IMG_8584.JPG

IMG_8590.JPG

IMG_8587.JPG

IMG_8589.JPG

IMG_8593.JPG

IMG_8588.JPG

IMG_8592.JPG

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *