Hatten av uppfödare!

Klockan är efter midnatt och för 10 minuter sedan var klockan 18… Jag skulle just göra mig redo att krama kudden och kollade alla toalådor en extra gång ifall det behövdes rensas (rensade ca 15 minuter innan) och det var bara två kissbollar så jag tog bort dom, släkte lamporna i köket och hallen och gick sen för att byta om. Sen vart jag törstig så jag gick till köket och drack *PLAFFS!!* så trampade jag i något väldigt misstänkt. Jajjemän! Bajs.
Just nu är det några som ännu inte lärt sig att kliva åt sidan efter de lämnat en hög utan de kliver bakåt rakt i det och då blir det såklart spring i benen och bajs överallt.
Jag tog bort det och gick in i tvättstugan och kollade lådorna, DÄR LIGGER 6 HÖGAR!? När skedde detta?? Vi talar om kanske 30 sekunder sedan det var helt rent.
Ja, detta händer otroligt många gånger dagligen, och jag som är lite av ett städfreak har svårt att hålla nerverna på plats ibland. Jag skurar dagligen men det ser likadant ut en timme senare så frågan är om det är helt i onödan för det tar mycket tid som jag tappar i mitt arbete bl a.

Nej två kullar har jag aldrig mer, det ville jag inte ha ifrån början heller så det var inte meningen.
Hatten av till er som ständigt har 2, 3 eller fler kullar samtidigt om ni även lyckas hålla rent hemma.
I Februari ska jag bara sova 😉

IMG_3999.JPG

IMG_4002.JPG

IMG_3996.JPG

IMG_3997.JPG

IMG_4001.JPG

IMG_3998.JPG

IMG_3994.JPG

IMG_3995.JPG

Delta i diskussionen

  1. Jag log då jag läste ditt inlägg 🙂
    Förstår att det blir mycket rensning av kattlådor, jag har ju själv ”bara” 4 päls älsklingar och det kan räcka. Ibland står de på kö för att göra sina behov då jag håller på att ta bort det tidigare gjorda…..
    Men det är underbart med katter och du har ju ett gäng av underbart söta små hårbollar! Den ena sötare än den andra:)
    Underbart att se dina fina kort av dem, jag njuter!
    Kram 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *