Whoopsie! :)

Igår så lekte kattungarna så mycket med min tvättkorg, det är en i tyg med typ spiral insydd så den står upp men kan tryckas ihop och bli platt också. Jag tyckte dom skulle låta bli den så jag stängde igen locket helt genom att dra igen dragkedjan och flyttade lite på den.
Efter ett tag så såg jag att den bågnat igen och nån lekte fortfarande med den men jag tänkte inte mer på det för nu kan de iallafall inte komma in i den.
Efter ännu ett tag så tyckte jag det var nog när jag såg att de fortfarande lekte med den och av nån anledning så öppnade jag dragkedjan och tittade ner, där ligger lilla Zimra och har ju såklart lekt inifrån så de utanför har tyckte det var jättekul.

Jag är alltid väldigt noga med allt som de kan trilla ner i, bli instängda bakom osv men jag måste erkänna att min hjärna funkar för tillfället inte helt som den brukar så det blev en liten miss där :/

Idag räknade jag ut lite grovt att jag har köpt ca 30 kilo mat i veckan. Denna vecka har jag köpt 59 kilo mat och hoppas det ska kunna räcka tills ungarna flyttar i slutet på månaden.
Dessa kilon är alltså endast blötmat och kött, de får lite torrfoder också bara för att lära sig äta det med, men det är sånt jag har hemma.
Kattsand ska vi inte ens tala om 😀
Vilken semester det blir när jag bara har 4 katter sen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *