Mina två nya tillskott

IMG_7091.JPG
IMG_6952.JPG

Jag har ju lovat att berätta lite mer om mina kommande kattplaner 🙂
På bilderna så ser ni Whoopsie och Brownie som är mina kommande avelskatter i min uppfödning av ragdoll.
Först ser ni Whoopsie som är en blå bicolor hona ifrån Norge. Hon var inte alls planerad och hon tog mig med storm så det var inget snack om saken för hon är tekniskt sett underbar med sin storlek, fina öron och underbar ögonfärg.
Hon kommer att flytta hem till en vän till att börja med och eventuellt flytta hem till oss i Mars/April.

Sedan har vi Brownie, en sååå fantastisk kille som har allt jag söker! Han är brun bicolor och kommer ifrån Belgien. Jag har länge letat efter en hane men hade precis gett upp när han dök upp. En stor kille med världens snällaste sinne, och med hans starka typ och underbara ögonfärg så kommer han förstärka mycket som jag önskar bättre på i min uppfödning.
Han kommer flytta hem till oss i mitten av Mars och innan dess kommer vi att få följa honom på två utställningar 🙂

Det blir ett spännande 2015 med katter på uppväxt och jag kommer sätta igång nya studier i Februari som heter The Feline Mind.

Med tanke på att det blir en till katt här hemma så har jag fixat ett extra rum för att utöka deras ytor, jag kommer visa det alldeles snart 🙂

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *